Friskvårds-alpha

Nu finns det en ny chans att hänga på succén FriskvårdsAlpha!

Hälsa för kropp och själ
En grundkurs i kristen tro med undervisning och samtal kombinerat med träning och en lättare måltid.

Kursen består av tio tillfällen under hösten 2017 i Missionskyrkan, Tibro.

Del 1: träning

Vi får tillsammans testa olika träningsformer under ledning av duktiga och inspirerade instruktörer. Vi kommer bland annat att prova på tabata, tikvha och Cross nature.  Träningen är upplagd för att passa både otränade och vältränade. Tanken är att vi ska bli riktigt svettiga och ha roligt tillsammans!

Passet är ca 40 minuter.

Del 2: mat och föreläsning

Efter träning är det viktigt att äta. Här bjuds vi på en lättare måltid bestående av goda nyttigheter.  Under tiden får vi lyssna på en föreläsning. Vi får lära oss om grunderna i kristen tro utifrån det Alphakoncept som 25 miljoner människor i världen redan gått.

Del 3: eftersnack och kaffe

I den avslutande delen sitter vi ner i mindre grupper för att fundera och diskutera den föreläsning vi lyssnat till. Vi bjuds på kaffe, te eller juice och en liten munsbit.

Du kommer ombytt, tyvärr har vi inga duschmöjligheter så duschar gör vi hemma när kvällen är slut.

Kostnad för kursen blir cirka 400 kr.

Osäker på om detta är nåt för dej? Första gången kan du prova på helt gratis.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till:
e-post: britta.bolmenas@missionskyrkantibro.se
mobiltelefon : 073-345 65 41

Alpha-logo | Bilda-logo | Missionskyrkan-tibro-logo

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!