Mixturen

Start: 17 januari 19.30 i Missionskyrkan
När: Tisdagar kl 19:30-21:00
För vem: För dig som tycker om att sjunga!

På Sveriges körförbunds hemsida kan man läsa en artikel med rubriken ”Körsång – rena hälsokuren”. Och så är det verkligen !

Signalsubstanser frigörs i hjärnan och ger oss en lyckokänsla. Det minskar stressnivån och får hjärtat att slå i en lugnare takt. Sång och musik kan till och med lindra smärta. På många ställen är det även så att körsång numera skrivs ut på recept till de som är långtidssjukskrivna, just för dess positiva påverkan.

Vi övar varje tisdagkväll i kyrksalen mellan 19:30-21. Vi pratar, sjunger, dricker lite juice i mitten och avslutar med en andakt. Vi har också väldigt roligt tillsammans!

Vi medverkar regelbundet på gudstjänster och ibland har vi egna musikgudstjänster någon söndagkväll.

Välkommen!