Cafet

Start: vecka 2
När: Fredagar kl 19:00 – framåt
För vem: För dig som 13 -25 år.

Cafet är en samlingsplats för dig som är mellan 13 och 25 år. Varje fredagskväll öppnar vi i Missionskyrkans nedre våning klockan kl 19.00 (om inte annat anges). Oftast så blir det en del häng, fika, eller snacka en stund innan kvällens aktivitet drar igång. Du är varmt välkommen att hänga på för att lära känna nya människor i din ålder, fika och var med om roliga och annorlunda aktiviteter! Varje gång är det andakt och det är en stund att närma sig Gud och tron. Är du inte kristen är du välkommen att vara med och vara stilla en stund utan krav. Tänk vad Gött!

Likea Caféts facebooksida för senaste nytt. Har du Instagram kan du också följa @tibromission!

För mer information är du välkommen att kontakta

Joakim Eriksson, 0768-58 11 00 | joakim@gronhult.se
Emma Gunnarsson, ungdomsledare, 0768-49 43 40 | emma.gunnarsson@missionskyrkantibro.se

Skrivet av Cafet