Upptäckarscout & Äventyrarscout

Start: 19 januari 18.00 i Missionskyrkan
När: Torsdagar kl 18:00-19:30
För vem: Upptäckarscout passar äventyrslystna tjejer och killar från vårterminen i årskurs 3 och äldre.

Upptäckarscout riktar sig till dig som är 10 år eller äldre. Du får vara med om härliga upptåg i naturen, lära dig mer om hantverk och scouting, lära känna Jesus, vara med i en patrull och mycket mera.

En av årets höjdpunkter är sommarens scoutläger då vi slår oss samman med andra scoutkårer, bor i tält och njuter av lägerlivet.

Vi träffas torsdagar kl 18.00-19:30, från och med 9 april är vi vid SMU-stugan annars i Missionskyrkans nedre våning.

Välkommen du också!

Har du frågor så tveka inte att ringa till Bengt-Inge Lidskog 0708 – 17 99 83

Äventyrarscout

Äventyrarscout riktar sig till dig som är 14 år eller äldre.
I äventyrarscout lyfts scouting till en helt ny nivå. Det blir galna upptåg både ute och inne. När det gäller höjdpunkter brukar det förutom sommarens scoutläger även kunna bli en vinterhajk då vi riktigt testar gränserna.

Har du frågor så ring Bengt-Inge Lidskog 0708 – 17 99 83

Skrivet av Upptäckarscout & Äventyrarscout